LJUBAVNI HOROSKOP ZA DRUGU POLOVINU MAJA 2024: Istina izlazi na videlo, JARAC SE PRVI HVATA ZA GLAVU - neverovatno
Ljubavni horoskop za drugu polovinu maja, Foto: ADC PICTURES / Alamy / Alamy / Profimedia

ASTRO

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DRUGU POLOVINU MAJA 2024: Istina izlazi na videlo, JARAC SE PRVI HVATA ZA GLAVU - neverovatno

Astrologija najavljuje veliki obrt na polju ljubavi u drugoj polovini maja 2024. godine!

Objavljeno:

Ljubavni horoskop za maj 2024. godine donosi zanimljive događaje koji će promeniti život mnogim znacima horoskopa. Ipak, u drugoj polovini meseca dešavaju se prave stvari. Od 20. maja moći ćemo otvoreno da komuniciramo o tome šta osećamo. Tri dana kasnije, 23. maja 2024. godine, Venera stiže u Blizance i donosi buru emocija - od intenzivne ljubavi do ljubomore i nepoverenja.

Nakon toga, 25. maja sledi poslednji i najvažniji događaj, ne samo za ovaj mesec, već za celu 2024. godinu. To je ulazak Jupitera, planete sreće, u Blizance. On će biti zaslužan za velike transformacije u svim emotivnim odnosima. Pronađite svoj znak horoskopa i pogledajte šta vam donosi druga polovina maja 2024!

OVAN

Moguće je da ćete probati nešto potpuno novo sa voljenom osobom. Stvari se zagrevaju i u spavaćoj sobi, jer ćete osetiti potrebu da začinite svoj intimni život. Što se tiče drugih veza, možda ćete imati sukob. Ako ste slobodni, u drugoj polovini maja 2024. nećete započeti vezu, ali ćete imati želju da upoznate nove osobe. Važno je da produbite svoja osećanja, posebno krajem meseca, nakon što Jupiter uđe u Blizance.

BIK

Veoma je dobro vreme da izrazite svoja osećanja i dobijete upravo ono što želite od vaše veze. Zapamtite 23. maj 2024. godine, to je povoljan datum za ljubav, jer Venera, vaš vladar, sreće srećnog Jupitera. Spremite se za romantičan izlazak te večeri, jer će varnice leteti u vašoj spavaćoj sobi. Ako niste u vezi, krajem meseca ćete imati osećaj da se zaljubljujete. Ne plašite se da živite punim plućima!

BLIZANCI

Neka radoznalost vodi vaše srce, jer ćete otkriti mnogo novih stvari o sebi.
Neka radoznalost vodi vaše srce, jer ćete otkriti mnogo novih stvari o sebi. foto: Patrick Guenette / Alamy / Alamy / Profimedia

Ljubavni plan se krajem maja 2024. godine potpuno menja! Sve što funkcioniše u vašoj vezi biće mnogo pojačano, a ono što ne funkcioniše, biće zakopano pod zemljom. Neka radoznalost vodi vaše srce, jer ćete otkriti mnogo novih stvari o sebi. Ako je vaša veza predodređena da traje ceo život, sada ćete to potvrditi i lebdeti na krilima ljubavi. Ako nije pravo vreme da budete sa tom osobom, znaćete kojim pravcem da krenete. Ako ste slobodni, u drugoj polovini maja 2024. imate velike šanse da upoznate svoju srodnu dušu.

RAK

Dajte sebi vremena da zalečite stare rane, naročito ako ste prošli kroz težak period. Zvezde vas podržavaju da krenete novim emotivnim putem, ali vam je potreban period "čišćenja". Na taj način ćete moći da vidite sve opcije i nećete propustite važne šanse. Budite spremni da dozvolite sebi novu ljubav, pogotovo ako ste sami. Velike su šanse da ćete se zaljubiti do ušiju.

LAV

Ljubavni horoskop za drugu polovinu maja 2024. kaže da vaša veza može da bude znatno otežana. Suočićete se sa borbom za moć i to može da vam padne prilično teško. Preporučljivo je da otvoreno razgovarate sa svojim partnerom, jer Merkur podržava vaš sektor komunikacije i pomaže vam da jasno vidite stvari. Potrebno je mnogo strpljenja da biste upravljali konfliktima i izbegli razdvajanje. Ako ste sami, krajem meseca ćete imati jaku želju za druženjem i upoznaćete mnogo novih ljudi.

DEVICA

Maj 2024. je dobar mesec za vas, u smislu partnerstva, prijateljstva i ljubavnih odnosa.
Maj 2024. je dobar mesec za vas, u smislu partnerstva, prijateljstva i ljubavnih odnosa.foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

Maj 2024. je dobar mesec za vas, u smislu partnerstva, prijateljstva i ljubavnih odnosa. Merkur stiže u Bika i pomoći će vam da izgladite sukobe koje ste u poslednje vreme imali sa bliskom osobom. Stiže period pun događaja koji vraćaju romantiku u vaš život. Komunikacija sa voljenom osobom biće odlična. Ako niste zauzeti, dobro je vreme da izlazite i potražite partnera.

VAGA

Krajem meseca, kada se zvezde presele u Blizance koji upravljaju vašim sektorom rasta i širenja, mogli biste da uradite stvari koje će vam pomoći da ostvarite svoje snove. Na pravom ste putu da postanete najbolja verzija sebe. Što se tiče ljubavi, uživaćete u dobrim vestima od svog partnera. Pojavljuju se prilike koje će vam pomoći da postanete stabilniji par. Ako ste slobodni, veoma je dobro da upoznate nove ljude u drugoj polovini meseca jer ste harizmatični i privlačni. Dobićete priliku da započnete novu ljubavnu priču.

ŠKORPIJA

Druga polovina maja meseca je obeležena dobrim vestima koje dobijate od bliskih ljudi, prijatelja, rođaka ili poslovnih saradnika. To će vam doneti novu energiju kojom ćete zračiti gde god da se pojavite. Ako ste slobodni, 29. maj je datum koji je najbolji za upoznavanje novih ljudi i početak veze. Ukoliko ste zauzeti, očekujte ozbiljan razgovor sa partnerom koji će želeti da pređete na viši nivo. To može da bude početak zajedničkog života ili proširenje porodice.

STRELAC

Osećaćete se još bolje posle 20. i 23. maja, kada Sunce dođe u BlizancE i kada se u vašem znaku odigra pun Mesec, koji obasjava vaš sektor ljubavi i odnosa. Kraj meseca vam donosi zaljubljenost, jaču nego ikada, kako u partnera, tako i u život uopšte. Sve će se odvijati baš onako kako želite, a to će primetiti i okolina. Partner i vi ovog meseca možete da bude primer pravog i iskrenog emotivnog odnosa na kojem će vam svi zavideti!

JARAC

Sukobi i žučne rasprave biće neizbežni i tek krajem meseca nastupiće mir.
Sukobi i žučne rasprave biće neizbežni i tek krajem meseca nastupiće mir.foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

Obavezno se odmarajte sada jer od 20. maja 2024. za vas kreće turbulentan period. Konflikti, varnice, avanture i mnogo problema će vas potpuno izbaciti iz zone komfora. Spremite se za dosta sukoba, neispunjena očekivanja i laži. Biće potrebno mnogo truda da dobro savladate drugu polovinu ovog meseca. Ako ste sami, nije preporučljivo da započnete novu vezu, jer nećete biti potpuno sigurni u svoja osećanja.

VODOLIJA

Sukobi i žučne rasprave biće neizbežni i tek krajem meseca nastupiće mir. Ipak, da biste to dobili, morate da pronađete genijalna i kreativna rešenja koja će vas ponovo približiti partneru. Obratite pažnju na konjunkciju Venera-Jupiter 23. maja 2024. godine. Ona bi mogla da izazove razdvajanje. Ako niste u vezi, sredina meseca će vas dovesti u napetu situaciju da morate da birate između dve osobe.

RIBE

Druga polovina maja 2024. donosi vam prilike da prigrlite misteriju i magiju ljubavnih odnosa. Prepustite se mašti! Ako ste sa nekim, ovo će biti period kada ćete odlučiti da priznate svoja osećanja. Velike su šanse za veridbu ili brak, spremite se, naročito oko 25. maja. Takođe, imate velike šanse za preseljenje i početak zajedničkog života sa partnerom.

BONUS VIDEO:

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

(Espreso / Mondo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.